88buc capsula Tablă Autocolant PVC Gadget-uri de Bucătărie Multi-scop Autocolant Negru Sticla Borcane Cupe Organizator Tag-ul Cu Marker

rating

SKU: s24302

88buc capsula Tabla Etichete Autocolante Bucătărie Sticla Borcane Organizator Tag-ul cu Marker

Caracteristici:

1. Ușor să se rupă și inserați codul, pot fi refolosite.

2. Aceste tablă etichetele sunt realizate din hârtie de contact, și a făcut frumoasă marginea etichetei.

3. Utilizați super-mini-tabla eticheta pentru a organiza casa ta, birou sau sala de clasă.

4. Multi-scop și multi-formă de suprafață, pot fi lipite în borcane și pahare, poate fi, de asemenea, pentru ambarcațiuni consumabile, furnituri de birou, organizația clasă, cutii de jucării,și așa mai departe.

Caietul de sarcini:

Material: PVC

Dimensiune: 8pcs diferite dimensiuni

Cantitate: 88buc capsula + 1 pix

88 X Etichete autocolante

1 X Stilou

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit orderafter de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap. Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Timp De Livrare:

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii. În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și NU VOM ISSUEA RESTITUIRE SAU de ÎNLOCUIRE pentru tine. NU există EXCEPȚII!

Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la SupplyDeal.news. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și s-a întors cu ambalajul original, dacă este posibil. Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.

Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe SupplyDeal.news!

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important. Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem efectua până satisfactia dumneavoastra.

Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

  • Numărul De Model: Tablă Autocolant
  • Material: PVC
  • Greutate Pachet: 0.14kg (0.31lb.)
  • Tip De Unitate: multe (88 de Pachete/lot)
  • Dimensiunea Pachetului: 25cm x 21cm x 25cm (9.84in x 8.27in x 9.84in)

Etichete: Autocolante, Ieftine autocolante, 88buc capsula Tablă Autocolant PVC Gadget-uri de Bucătărie multifuncțională Autocolant Negru Sticla Borcane Cupe Organizator Tag-ul Cu Marker.

  • facebok
  • twitter
  • linkedin
  • youtube

Produse similare

Legate de
Atenție & Warm-sfaturi: 1. Vă rugăm să lăsați un mesaj despre anumite cerințe . Și asigurați-vă că este un nume complet(primul + mijloc + ultimul ) și un ajutor număr de telefon atunci când sunt scriere de livrare mesaj.(mai ales pentru prietenii din limba rusă). În caz contrar ,acesta poate
RON20.07 RON19.07
Legate de
Descrieri: ecran LCD Mare de reglare la Zero în orice poziție Metric/Inch sistem de schimb Manual de pornire/oprire Potrivit pentru adâncimea benzii de rulare, sabotul de frână și de uzură a plăcuțelor Cum să utilizați: Introduceți bateria în ,+pol în sus Comutatorul PE Pune bază pe o suprafață
RON48.23 RON28.44
Legate de
Descriere: Acesta este un compact adaptor audio pentru utilizarea cu următoarele pentru Motorolaa portabile dispozitive de emisie-recepție: APX-4000, APX-4000 P25, APX-6000, APX-6000 P25, APX-6000XE P25, APX-7000, APX-7000XE P25, DP-3400, DP-3401, DP-3600, DP-3601, DGP-4150, DGP-4150+, DGP-6150, DGP-6150+,
RON72.40