Automată Cu Ultrasunete Masina De Spalat Vase

rating

SKU: s23677

Automată cu ultrasunete masina de spalat vase

Automată cu ultrasunete masina de spalat vase

Bazat pe principiul de curățare cu ultrasunete, zeci de mii de ori pe secundă contuzie, conducție în apă, la șoc și de a genera cavitație bule, bule continua să compoziție și de spargere, forma o puternică forță de impact, pe tacamuri reedita aceste experiente de efect, în momentul de emulsionate ulei, purifica calomnia, de asemenea, poate descompunere suprafață de fructe reziduuri de pesticide, îndepărtarea bacteriilor de pe suprafata. Poate nu numai să spele vasele, dar, de asemenea, puteți spăla fructele și așa mai departe. După testarea de către autoritatea de stat, proteine, grăsimi, amidon, E. coli și bacterii patogene nu au fost reținute după curățare:

1, de neegalat efect de curatare

Modul unic de curățare, de 360 de grade gamă completă, de asemenea, stereo masina de spalat, masina de spalat, fara unghi mort, se unge repede emulsioneaza tacamuri, vibrații care se încadrează tacamuri suprafață murdăria și bacteriile nu pot vedea, indiferent de este obișnuit tacamuri, sau din oțel inoxidabil tacamuri tava, chiar din material plastic (tacamuri de melamină masă farfurie, atâta timp cât imersie in apa si non-se suprapun piesele pot spalare rapida.

2 și curățenia de 100% de către autoritatea de detectare de Japonia, Coreea de Sud, Taiwan și China National de Laborator: ocean prin mașini automate de spălat vase tacâmuri, amidon, proteine, grăsimi, E. coli, bacterii patogene au fost nici un reziduu, se spală rata a fost de până la 100%. Pentru a se asigura că consumatorii nu trebuie să vă faceți griji despre mâncare și sănătate, crucea infecție de fricos tacamuri.

3, modul unic de a elimina bacteriile

Yang Tong mașină de spălat vase zeci de mii de ori pe secundă vibrații impact, tacamuri suprafață murdărie și bacterii complet dezbrăcat, instant emulsionate uleiuri și grăsimi, liză bacteriană, tacamuri, fără nici un prejudiciu, veșnic veselă de cristal clar, proaspăt, luminos, și de a evita prejudiciul a dezinfectantelor chimice de pe tacamuri de suprafață și umane.

4, nici un detergent special

Aproximativ 55 ° C, apa eficiență de curățare este mare, se adaugă o cantitate mică de orice marcă de tacamuri pentru fructe și legume detergent auxiliare, cu excepția uleiului, și vă faceți griji despre un pericol pentru organismul uman reziduurile de detergent.

Mașină de spălat vase, mașină de spălat vase comerciale, hotel stil mașină de spălat vase, tacamuri echipamente de dezinfectare, tacamuri mașină de ambalare, betisoarele mașină de ambalare

masina de spalat vase

Automată cu ultrasunete masina de spalat vase

 • Abur Durata: >30 de minute
 • Tip: Ultrasonic Cleaner
 • Capacitate: >900ml
 • Nume De Brand: ucesonic
 • Putere (W): 3000
 • Deficit De Apă De Alarmă: Da
 • certificare: CE
 • Tensiune (V): 380v
 • Tip De Unitate: bucata
 • Greutate Pachet: 400.0kg (881.85lb.)
 • Dimensiunea Pachetului: 85cm x 90cm x 95cm (33.46in x 35.43in x 37.40in)

Etichete: cu ultrasunete, Masina de spalat vase, Ieftine cu ultrasunete, De înaltă Calitate masina de spalat vase.

 • facebok
 • twitter
 • linkedin
 • youtube

Produse similare

Legate de
Atenție & Warm-sfaturi: 1. Vă rugăm să lăsați un mesaj despre anumite cerințe . Și asigurați-vă că este un nume complet(primul + mijloc + ultimul ) și un ajutor număr de telefon atunci când sunt scriere de livrare mesaj.(mai ales pentru prietenii din limba rusă). În caz contrar ,acesta poate
RON20.07 RON19.07
Legate de
Descriere: Acesta este un compact adaptor audio pentru utilizarea cu următoarele pentru Motorolaa portabile dispozitive de emisie-recepție: APX-4000, APX-4000 P25, APX-6000, APX-6000 P25, APX-6000XE P25, APX-7000, APX-7000XE P25, DP-3400, DP-3401, DP-3600, DP-3601, DGP-4150, DGP-4150+, DGP-6150, DGP-6150+,
RON72.40