Flux mare 15w MP-20RX de înaltă calitate, disc Magnetic pompa de circulație

rating

SKU: s23472

Flux mare 15w MP-20RX de înaltă calitate, disc Magnetic pompa de circulație

Principiu De Operare

Disc Magnetic pompa de circulație se execută pe ax si rotor de asamblare de materiale magnetice și atrași unul de celălalt cuplat respectiv,nu au nevoie pentru a se potrivi cu tradiționala mechancial de etanșare a arborelui, deci este compeletly sigilate.

De rotație a motorului tocă este prin magnetice active și condus magnetic greutate unitate lama funcționarea muncă.Acesta este cel mai ideal pompe de lichid pe indstrial echipamente.

Notă:

În condiții normale de temperatură și apă curată, șeful de la capacitatea maximă este de 0; capacitatea de la cel mai înalt cap este 0.

Tensiune de funcționare de motor monofazat este separat cu 100V,220V,240V; tensiune de funcționare de motor trifazat este de 380V.

Temperatura normală de funcționare este 0-80°C. Dacă cele mai mari medii de operare este necesar, vă rugăm să se consulte cu noi.

√ Absolut etanșe

√Specificatii Complete

√Excelentă rezistență la uzură

√Ușor de întreținut

Aplicații

1.Industria chimica: carbonat de Sodiu industria(producția de acid clorhidric, acid hipocloros, secundar produs chimic); producția de fluor, îngrășăminte chimice; ciclu de reactiv lichid de gaze absorb turn, abstract unsoare(acid sulfuric); reciclare & reactivarea sistemului de deșeuri acide substanță; transport de acid puternic între fabrica de produse chimice și de transport.

2.Industria farmaceutică: Producția de luminophor (EL) pentru semiconductori, pesticide, medicamente, apă, agent de tratare.

3.Plita electrica: Ciclu de filtrare tipuri de galvanizare lichid.

4.Fotografie de prelucrare: La-o dată fotografia sistem; X film, spălați-afară de alb și negru, culoare solidă și fotografie.

5.Aparat Electric: Producția de substanțe chimice condensator(eroziune de alaun inurn film), Transport electrolit pentru fabricarea de uscat baterii și acumulatori; Corodare a circuitului de bord; Transfer de înaltă puritate chimică lichid în timpul fabricării semiconductorilor.

6.Industria metalelor: dispozitiv de Tratament pentru oxid de aluminiu de film; Cablu de întindere; Ulei de eliminare și acid de curățare pentru oțel de rulare; Ulei de eliminare și acid de curățare înainte de vopsire de vehicul; producția de oxid de titan și rare-element de pământ.

7.Industria mineralelor: fusion metalurgie(Transport și reciclare electrolit); manipularea deșeurilor lichide.

8.Industria alimentară: Producția de acid gluconic(acid clorhidric); abstractizarea ulei de gătit(acid sulfuric);ghiveci industria de fructe(acid clorhidric).

9.Medicamentul remediu:-a făcut Om rinichi si inima, cu ultrasunete mașină de spălat și diverse de echipamente medicale.

10.De tratare a apei: Curățare rășină schimbătoare de ioni; apă pură echipamente de producție; apă de mare de desalinizare echipamente.

11.De control al poluării: Adauga tratare a apei reziduale agent medicale rezervor de lichid; colectarea și transportul deșeurilor lichide; deșeuri de gaze absorb echipamente(dezodorizare echipamente, înainte de desulfurare a gazelor reziduale de descărcare de gestiune).

12.Alte cereri: Aplicate în țeapă de reciclare, napolitane, fabricarea, laborator-ice de luare a mașinii, de băut, mașină de viață a cazanului, încălzire mașină de schimb, sistem de energie solară ,vopsire, sistem laser, apa amanetare piscină, creșterea iaz de pește borcan etc.

CUMPĂRĂTORUL ESTE RESPONSABIL PENTRU TOATE COSTURILE DE LIVRARE ȘI MANIPULARE, COSTURILE. COSTURILE DE TRANSPORT SUNT DETERMINATE DE LOCUL DE CUMPĂRĂTOR ȘI GREUTATEA OBIECTULUI VÂNDUT.

DE TRANSPORT NU VA AVEA LOC PÂNĂ CÂND PLATA ESTE PRIMITĂ.

ATENȚIE CUMPĂRĂTORII INTERNAȚIONALE: VĂ RUGĂM SĂ FURNIZAȚI UN NUMĂR DE TELEFON ȘI ADRESA DE LIVRARE ASTFEL ÎNCÂT SĂ PUTEM OBȚINE ELEMENTUL LIVRAT LA TINE. NU UITA de ORICE ALTE TAXE CARE SUNT PERCEPUTE de CĂTRE TRANSPORTATOR(de exemplu:de vămuire și cheltuiala cu impozitul). ACEST LUCRU ESTE CEVA CE NU PUTEM CONTROLA ȘI ESTE UN COST SUPLIMENTAR PENTRU TRANSPORT.

PUTEM, DE ASEMENEA, SUGEREZ SĂ UTILIZAȚI O ALTĂ NAVĂ MODURI, CUM AR FI: DE AER SAU DE MARE.

VA VOM RETURNA BANII ÎN CAZUL ÎN CARE ELEMENTUL PRIMIȚI NU FUNCȚIONEAZĂ DELOC, DACĂ NU A FOST LISTAT CA FIIND "PIESE" SAU "NU SUNT ÎN STARE DE LUCRU." CUMPĂRĂTORUL VA FI RESPONSABIL PENTRU TOATE RETUR TAXELE DE TRANSPORT MARITIM. ODATĂ CE ELEMENTUL ESTE PRIMIT LA SEDIUL NOSTRU VOM EMITE O RAMBURSARE.

ELEMENTELE TREBUIE SĂ FIE RETURNATE ÎN TERMEN DE 14 ZILE DE LA DATA LA CARE A FOST LIVRAT CUMPĂRĂTORULUI.

SATISFACTIA CLIENTULUI ESTE FOARTE IMPORTANTA PENTRU NOI. VĂ RUGĂM SĂ NU EZITAȚI SĂ NE TRIMITEȚI UN E-MAIL SAU UN MESAJ PRIN ELIEXPRESS CU ORICE ÎNTREBĂRI, COMENTARII, SAU NELĂMURIRI.

CUMPĂRĂTORI: VERIFICA FEEDBACK-UL NOSTRU ȘI DE A LICITA CU INCREDERE. NU VOM LĂSA FEEDBACK-UL PENTRU CUMPĂRĂTORI, PÂNĂ VOM PRIMI FEEDBACK-UL. AR TREBUI SĂ O PROBLEMA APAR, VĂ RUGĂM SĂ NE CONTACTAȚI ÎNAINTE DE A PĂRĂSI FEEDBACK NEUTRU SAU NEGATIV; ACEST LUCRU NE VA PERMITE SĂ LUCREZE CU CUMPĂRĂTORUL PENTRU A REZOLVA ORICE PROBLEME.

 • putere: Electric
 • Tensiune: 220v
 • max. fluxul: 46/52L/min
 • Structura: Single-stage Pump
 • cap: 1m
 • Greutate: 2kg
 • Fluxul: 30/40L/min
 • Presiune: De Joasă Presiune
 • Interfață: Tub
 • Combustibil: Electric
 • Frecvența: 50Hz/60Hz
 • Standard sau Non-standard: Standard
 • de admisie/evacuare dia.: 3/4 inch
 • Greutate Specifică: <1.3
 • Utilizare: Apa
 • Max. Cap: 1.8/2.5 m
 • Numărul De Model: MP-20RX
 • Teoria: Electromagnetice Pompa
 • Dimensiunea Pachetului: 9cm x 11cm x 21cm (3.54in x 4.33in x 8.27in)
 • Tip De Unitate: bucata
 • Greutate Pachet: 3.0kg (6.61lb.)

Etichete: pompa de circulatie, disc magnetic, pompa pompa, Ieftin pompa de circulatie, De înaltă Calitate, disc magnetic, China pompa pompa Furnizori.

 • facebok
 • twitter
 • linkedin
 • youtube

Produse similare

Legate de
10buc Desene animate Arțar Simțit Pânză Material DIY Copii, Decor Camera Pentru Copii Decor Acasă naveta de Cusut Scrapbooking Articol Nr. PR-FP0031 Materiale Simțit Pânză Culoare Ca fotografia prezentată Greutate Netă 0.04 KG Dimensiune Ca
RON7.20 RON6.19
Legate de
100% NOU și ORIGINAL pentru Niko D800 D800E CAUCIUC pe SPATE UNITATE Degetul mare de cauciuc Lentilă aparat de Fotografiat de Reparare Parte 1H998-328 Dragă client Magazin vechi de decor nou, o nouă piese originale de pe rafturi, bun venit clienții noi și vechi la magazinul nostru!
RON38.21
Legate de
Material: Piele de culoarea Piersicii Catifea, 2 cai/WT Vă rugăm să alegeți materialul preferat. Dimensiune: există patru stiluri, 100*34cm, 150*50 cm, 160*50 cm, 180*60cm Vă rugăm să alegeți dimensiunea favorit. Există o mulțime de imagini, vă rugăm să alegeți dumneavoastră
RON108.56 RON98.79