Vârf de lipit P2D-S P25D-S P3D-S P4D-S pentru Unix Robot

rating

SKU: s23726

Vârf de lipit P2D-S P25D-S P3D-S P4D-S pentru Unix Stație

Descriere Produs

1. Lipit sfat – CROSS-BIT este de înaltă calitate de vârf de lipit conceput pentru utilizarea de automate de lipit mașină.

2. Vârful de lipit este potrivit pentru utilizarea cu CROSS-ÎNCĂLZIRE.

3. Din oțel inoxidabil cruce structura atașat în poziția (femeie) pentru a satisface poziționare de proiecție în interiorul elementului de încălzire(CROSS-ÎNCĂLZIRE).

4. Lipire "conserve zona" de sfaturi placat cu lipire fără plumb.

5. Disponibil în numeroase standard sfat forme, inclusiv punctul de lipit și liniară de lipit.

6. Sfaturi de lipit sunt disponibile în trei dimensiuni, variind de la 100W la 300W, să îndeplinească anumite capacități de încălzire.

7. Personalizate sfaturi adaptate la specificațiile clientului poate fi proiectat și construit în multipli de 10

Model

A(mm)

B(mm)

C(mm)

D(mm)

P2D - S

2

0.5

8

2

P25D-S

2.5

0.8

9

2

P3D-S

3

1

10

2

P4D-S

4

1

13

2

P5D-S

5

1

15

3

P6D-S

6

1.1

18.5

3

Informații Despre Companie

Handif - top din lume industriale MRO achiziții furnizori

Shenzhen handif Technology Co., Ltd. este un lider în integrate de achiziții furnizor din lume de top Industriale MRO, pentru uz industrial și comercial clienților de a oferi one-stop de servicii de produse, prin integrarea lanțului de aprovizionare pentru a ajuta clienții să reducă costurile ascunse de mai multe categorii de cantitate mică de achiziții publice, pentru a îmbunătăți eficiența operațională, pentru a realiza activități de achiziții publice mai transparente și trasabile.

Handif principalele produse, inclusiv

Echipamente de sudare si de lipit sfat , mașină de echipamente și consumabile, scule si consumabile ,echipamente instrumente & forței de muncă consumabile ,furnituri de birou & de iluminat, materiale de predare și de depozitare, produs de securitate , explozie & cărbune de siguranță , electrice și electronice , mecanice si lichid de transmisie a puterii , supape si accesorii , elemente de fixare si vanzari , industriale, control , analize de laborator de mașini, echipamente de laborator și instrumentație , de testare si de laborator materiale consumabile , de peste mări de cumpărare de aproximativ 20 de linie de produse , 320 categorii ,2800 subcategorii, 8682subclasses,mai mult de 1 milion de produs.

Informatizare

Avem zeci de R & D echipa, auto-cercetare și dezvoltare independente de cloud EPS achiziții publice sistemul de management, PI informații despre produs sistem ERP sistemul de management de afaceri, MUR/CRM furnizor/ sistem de management al clienților, poate proteja în mod eficient nevoile clientului sunt pe primul timp de răspuns rapid. În același timp, clientul poate oferi sistemul de e-catalog , punch afară de date servicii de andocare în funcție de diferite între clienții sisteme.

Ambalare Si Livrare

Livrare 7 zile Bancare de Plată, Westerun Union, Paypal Port Shenzhen Transport A.By Curier: 4-7 zile Lucrătoare de oferta speciala B.By Aer: 7 zile Lucrătoare de la numit aeroport C.By Mare: 20-25 zile Lucrătoare de la numit port de Serviciile Noastre

Avantajul de a handif MRO integrat de achiziții publice de servicii

1.Economisi timp

Procesul de achiziții este utilizarea de comerț electronic, eficiente economii de achiziții publice de timp și personal de achiziții publice.

2. Timp de livrare scurt

un mare număr de inventar, pentru a evita unele întreprinderi de producție din cauza lipsei, nu poate fi folosit pentru a face echipamentul deteriorat.

3. prognoza achiziții

Clienții prin intermediul MRO integrarea achizițiilor și handif site-ul de sistem de sincronizare de andocare, mai bine apucați necesară de produs ciclul de livrare, pentru a stabili optimă plan de cumpărare.

4. brusc cumpărare

Client întreținere, întreținerea, exploatarea și produse conexe, pentru că este un consumabil, atât de des în utilizarea de daune care rezultă în unele achiziționarea neplanificate, în acest moment, handif MRO e proces simplu și relativ anastomoza cu o gama larga de produse, pentru a îmbunătăți întreprindere de prelucrare accident risc de accident.

5. de asigurare a calității

Handif integrat MRO cumpărare directă colaborare cu mai multe brand producție

FAQ

Q: Pot să pun o ordine de mostră?

A: desigur, bun venit pentru a verifica elementele de funcționalitate, calitate și servicii.

Q: ai vreo MOQ limita?

A: Da, MOQ general de comanda este de 1 BUC.

Q: Este transport gratuit?

A: taxa de transport determinate de greutate și metoda de expediere.

Q: Care plățile sunt acceptabile?

O: T/T, Paypal si Western Union, există un plus de 4,4% taxa de manipulare dacă Paypal ales.

Q: Care metode de transport sunt disponibile?

O: DHL, FEDEX, TNT, UPS, EMS, AER (de la ușă la ușă).

Q: Cât despre data si timpul de livrare din comanda mea?

O: timp de Plumb este, de obicei, 2-8 zile lucrătoare, în funcție de scopul buc; timpul de livrare este în mod normal în 3-5 zile lucrătoare, este nevoie de un plus de 2-3 zile lucratoare pentru zonele îndepărtate.

  • Numărul De Model: P2D-S P25D-S P3D-S P4D-S
  • Cerere: unix statie de lipit
  • Tip De Unitate: bucata
  • Greutate Pachet: 0.5kg (1.10lb.)
  • Dimensiunea Pachetului: 15cm x 15cm x 15cm (5.91in x 5.91in x 5.91in)

Etichete: vârf de lipit lipire, lipit robot, sfat pentru lipit, Ieftine vârf de lipit lipire, De înaltă Calitate de lipit robot, China sfat pentru lipit Furnizori.

  • facebok
  • twitter
  • linkedin
  • youtube

Produse similare

Legate de
20USD Min.Pentru Suma Free DHL/EMS transport pentru scopul de mai sus 200USD 8mm bază rotundă simplu stil vintage bronz DIY agrafă de păr prindere DIY consumabile 1502017 Despre Transport Gratuit Produse cu Transport Gratuit autocolant bucurați-vă de zero costurile de transport
RON35.07
Legate de
Bine ati venit la ! Dragi prieteni , descriere produs. 95% nou și de 90% nou sens produse second-hand, 100% nou sens nou produs. Notă: uneori, apariția de produse second-hand va avea o mică zgârietură, dar nu afectează activitatea de mașină, cumpărătorul dacă mintea vă rugăm
RON72.40 RON68.06